Sejur Sofitel Taba Heights 5*(hard all inclusive)- 780 euro

Plecari:
3-10 noiembrie 2018
10-17 noiembrie 2018
17-24 noiembrie 2018
24 noiembrie- 1 decembrie 2018

Situat între golf și Munții Sinai, acest hotel de lux pune la dispoziție o plajă privată, o piscină mare și activități de divertisment în aer liber, garantând o vacanță de neuitat. Hotelul se află la 40 km de Aeroportul Taba și la 20 km de granița Taba.

Designul hotelului Sofitel Taba Heights este influențat de arhitectura tradițională egipteană, iar oaspeții au la dispoziție servicii all inclusive, cu 2 restaurante principale, cu bufete tematice și 7 piscine, dintre care una încălzită, o piscină cu apă de mare, o piscină pentru copii și o cadă cu hidromasaj. De asemenea, hotelul are un snack bar la piscină și un restaurant asiatic.

Peninsula Southern Sinai este excelentă pentru sporturile nautice. Oaspeții se pot bucura de caiac-canoe, schi nautic, plimbări cu hidrobicicleta, pescuit la mare adâncime, precum și alte activități de apă. Proprietatea cuprinde un club pentru copii, un cazino și un teren de golf de campionat cu 18 găuri.

Camerele hotelului sunt amenajate cu generozitate, având baie și un balcon privat mare. Paturile sunt mari, iar oaspeții pot opta pentru paturi king-size cu o lățime mai mare de 2 metri.

sofitel

Include:

  • 5 nopti cazare cu Hard All Inclusive Taba
  • 2 nopti cazare Amman cu demipensiune
  • Bilete avion cu taxe incluse
  • Transfer Amman-Aqaba-Amman
  • Transfer Aqaba-Taba-Aqaba cu iaht
  • Viza Iordania si Egipt gratuite

 

 

 

 Orar zbor

 

  Bucuresti 10:15 – 13:05 Amman
  Amman 13:30 – 16:25 Bucuresti

 

Tarif: 780 euro