REVELION IORDANIA 2018-2019

Tarif cu Early Booking 867 EUR persoană / pachet+130 euro taxele de aeroport

REVELION IORDANIA 2018-2019

 

 29.12.2018     BUCURESTI – AMMAN

 

Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda la ora 22:30, imbarcare si plecare catre Amman, cu zborul companiei Tarom  RO187 30.12.2018 la ora  00:30.

ZIUA 01 / 30.12.2018 AMMAN – AQABA

Sosire la Amman la ora 03:10. Dupa formalitatile vamale, vom fi transferati la Aqaba, unde vom lua un mic dejun stil arabesc intr-un restaurant local, check-in in jurul orei 09:00 la hotel 5*****, restul zilei pentru odihna si relaxare. Cina si cazare la hotel in Aqaba.

ZIUA 02 / 31.01.2018  AQABA

Mic dejun. Zi libera pentru plaja si relaxare la Marea Rosie. Seara, Cina festiva de Revelion (obligatorie, 100 eur – nu include bauturile). Cazare in Aqaba.

ZIUA 3 / 01.01.2019   AQABA

Mic dejun.  Zi libera pentru plaja si relaxare la Marea Rosie.

In aceasta zi avem, optional, excursie in Insula Faraonilor (55 eur). Insula Faraonilor este situata la aproximativ 17 km sud-vest de Aqaba si la cca 250 m de de coasta egipteana.  Frumoasa insula este, de fapt, un mic atol de granit, înconjurat de recife de corali fiind un loc popular pentru amatorii de snorkelling si scuba-diving.  Insula găzduiește o cetate construita de Cruciati și restaurata ulterior de Salah ad-Din. Insula Faraonilor face parte in prezent din patrimoniul Unesco.

Cina si cazare la hotel in Aqaba.

ZIUA 4 / 02.01.2019   AQABA – WADI RUM – PETRA

Mic dejun. Plecare spre Wadi Rum sau “Valea Lunii “care se aseamana cu peisajul selenar format din vai vechi  si munti  din travertin erodati crescand printre nisipuri colorate in alb si roz. Timp de 2 ore, va veti bucura de un jeep-safari si veti explora locurile pe unde a trecut Lawrence al Arabiei, vizitand totodata si cele mai spectaculoase obiective din Wadi Rum, precum si locurile unde s-au filmat celebrele filme “Lawrence al Arabiei” (1962), “Planeta Rosie” (2000), “Mumia Revine” (2001), “Transformers: Revenge of the Fallen” (2009), “Prometheus” (2012), “Martianul” (2015). Pranzul se va lua pe traseu.  Continuam apoi spre Petra, vizitand in drumul nostru Valea lui Moise si “Mica Petra” (Siq el-Barid), sit arheologic situat în apropiere de Petra, unde se află vestigii de acum 8000 de ani ale unor așezări nabateene.  Cina si cazare la hotel in Petra 4*.

ZIUA 5 / 03.01.2019    PETRA – MAREA MOARTA

După micul dejun, vizitam Petra. Pregatiti-va sa explorati una dintre cele 7 minuni ale lumii noi, cu o plimbare călare pana in Siq (Canion), urmata de un tur prin Siq la Trezorerie, centrul orasului, apoi mormântul regal, teatrul, locul de jertfa, mormintele romane si multe altele. Plecam spre Marea Moarta, cina si cazare la Marea Moarta Hotel 4*.

 

ZIUA 6 / 04.01.2019              MAREA MOARTA

Mic dejun. Zi libera la Marea Moarta – cel mai jos punct de pe Pamant – pentru plaja.

Optional, puteti vizita Betania (pret: 35 eur/pers), adevaratul loc al Botezului, unde Ioan Botezatorul l-a botezat pe Iisus in apa din albia larga a Iordanului. Acest loc a fost cunoscut multa vreme doar din Biblie si textele bizantine medievale. Cina si cazare la acelasi hotel la Marea Moarta.

ZIUA 7 / 05.01.2019              MAREA MOARTA – AMMAN – CASTELELE Si PALATE DESERTULUI

Dupa micul dejun si check-out, veti  incepe ziua cu un city-tour al capitalei Amman. Continuati apoi sa explorati  partea de est a Iordanului, unde veti gasi castelele si palatele desertului, construite de califii Omeiazi in secolul al VIII-lea d.Hr. Aceste castele si palate din desertul iordanian au fost construite cu scopul de a mentine rutele caravanelor si pentru a asigura loialitatea triburilor iordaniene. Seara veti fi transferati la hotel in Amman, unde veti servi cina, apoi relaxare. Cazare in Amman hotel 4*.

ZIUA 8 / 06.01.2019              AMMAN – BUCURESTI

Preluare de la hotel in jurul orei  01:00 si transfer la aeroportul din Amman pentru plecare spre Bucuresti cu  zborul companiei Tarom  RO188 de la ora 03:45.

 

Preț / persoană / pachet: 867 EUR

Prețul include:

 • Transport cu zboruri directe TAROM
 • Cazare in hoteluri de 4* și 5*cu demipensiune
 • Transfer cu autocarul: aeroport – hotel – hotel – aeroport
 • Intrare la obiectivele turistice cu taxa
 • Jeep safari in desertul Wadi Rum
 • Viza

Prețul NU include:

 • Taxe de aeroport: 130 EUR
 • Supliment single:307 euro
 • Cină festivă de revelion, obligatorie: 100 EUR (fara bauturi)
 • Actiuni optionale: Croaziere-Yachting de 3 ore (Marea Roșie), prețuri incepand de la 29 EUR/ adult si 14.5

EUR/copil

Excursie Insula Faraonilor (Marea Roșie): 50 EUR/ persoană

 • Tipsuri

 

ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA VIZELOR:

– paşaport electronic (nu se acceptă paşaport temporar) valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei, cu 2 pagini libere pentru aplicarea vizelor

 

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:

– înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din preț şi se încheie la  epuizarea locurilor

– diferenţa de 50% se achită cu min. 30 (treizeci) de zile înainte de data plecării

– turistul va încheia cu agenţia «Contractul de prestări servicii turistice», la care prezentul program se constituie ca parte integrantă

– în momentul semnării «Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul intrunirii grupului minim de turişti, combinat cu neintrunirea numărului complet de turiști/grup

OBSERVAȚII:

 • ExperienceTeam nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
 • prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului
 • clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din țara vizitată și, ca atare, respectă standardele locale
 • distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora
 • excursiile opționale se efectuează la fața locului cu agenții locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele și pentru ExperienceTeam Travel
 • copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de pașaport individual