Landmark Hotel Amman 5*

Tarifele includ:

*Cazare cu mic dejun.

Landmark Hotel colaj7Landmark Hotel colaj1Landmark Hotel colajLandmark Hotel colaj2

 

Hotelul este unul elegant, situat în inima cartierului diplomatic și de afaceri din Amman oferind WiFi gratuit, piscină în aer liber și un centru spa.

Toate camerele Hotelului Landmark sunt modern decorate și spațioase, având zonă de relaxare și TV prin satelit.

Clubul Fitness n’ Wellness din cadrul hotelului oferă o varietate de echipamente de gimnastică, precum și o cadă cu hidromasaj, saună și masaje de tratament.

Oaspeții au la dispoziție 6 restaurante, care servesc preparate tradiționale și sucuri proaspete. Vă puteți relaxa la Executive Lounge and Bar sau puteți servi gustări delicioase și cocktailuri în cadrul Localului Ghoroub care este situat la etajul 13. Tarboush Lounge are un lounge și un club de noapte unde puteți savura diferite cocktailuri,cocktailuri fără alcool, precum şi sortimente de vin şi şampanie.

Landmark Amman se află la doar 5 minute de mers cu mașina de Teatrul Roman. Aeroportul Internațional Marka se găsește la 8 km fața de hotel, iar expoziția Sofex, la 10 minute de mers cu mașina. Hotelul oferă parcare privată gratuită pentru oaspeții săi.

 

Landmark Hotel colaj6Landmark Hotel colaj4Landmark Hotel colaj5Landmark Hotel colaj3

 

Tip cameră Perioadă Preț/cameră
De la Până la Cameră Single Cameră Dublă
Premium Room 01.01.2017 31.12.2017 151 USD 164 USD
Executive Room 01.01.2017 31.12.2017 208 USD 231 USD

Tarifele pentru perioade mai mari de 1 nopte, tarifele pentru camere triple sau tarifele pentru copii se vor oferi la cerere!