Jad Hotel Suites Amman 4*

Tarifele includ:

*Cazare cu mic dejun.

Hotel de 4* este situat în vestul Ammanului și oferă WiFi gratuit, cazare în sistem self-catering, precum și o sală de fitness, o sală de conferințe și un restaurant în incinta hotelului.

Camerele hotelului Jad Suites sunt dotate cu aer condiționat și cameră de zi cu zonă de luat masa și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Chicineta este echipată cu un frigider, cuptor cu microunde și aragaz pentru ca oaspeții să se poată simți exact ca acasă. În baie există cabină de duș și uscător de păr.

Restaurantul principal servește micul dejun, în stil bufet iar pentru prânz și cină oaspeții beneficiază de un meniu à la carte cu preparate orientale și internaționale. Puteți beneficia de room service-ul hotelului sau puteți să faceți cumpărături la Mecca Mall, care este la 7 km de hotel ori la magazinele din zonă. Aeroportul Internațional Queen Alia se află la 25 km, iar la cerere poate fi contractat transferul.

 

Jad Hotel Suites colajJad Hotel Suites colaj1Jad Hotel Suites colaj2

 

Tip cameră Perioadă Preț/cameră
De la Până la Cameră Single Cameră Dublă
Standard Room 01.01.2017 31.21.2017 75 USD 81 USD

Tarifele pentru perioade mai mari de 1 nopte, tarifele pentru camere triple sau tarifele pentru copii se vor oferi la cerere!