Ibis One Central 3*

Tarifele includ:
*Cazare cu mic dejun.

Ibis One Central COLAJ 1 Ibis One Central COLAJ 2 Ibis One Central COLAJ

Ibis One Central se află chiar lângă autostrada Sheikh Zayed Road și Dubai International Convention and Exhibition Centre, la mică distanță de mers pe jos de stația de metrou World Trade Centre și la doar 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai (DXB). Hotelul este aproape de Burj Khalifa, Dubai Mall și plaja Jumeirah. Oaspeții beneficiază de serviciul gratuit de transfer la plajele și centrele comerciale importante.

Ibis One Central ste un hotel preferat de 3 stele, toate camerele hotelului au design modern, în culori neutre, birou, mini-frigider, seif și TV cu ecran plat cu o selecție de canale internaționale. Băile private sunt dotate cu duș și uscător de păr.

Hotelul pune la dispoziție restaurant fusion asiatic, bar cu temă cubaneză și program live de divertisment, săli de conferințe și sală de sport echipată complet. Puteți să savurați o gamă de mâncăruri inovatoare din bucătăria fusion asiatică la Wok & Co și să vă relaxați la Cubano-Lito Bar & Grill (care se deschide din octombrie) cu băuturi deosebite și spectacole de muzică live.

Oaspeții beneficiază de parcare cu valet și WiFi gratuit.

Room Type Season Basis From To SGL USD DBL USD
STANDARD ROOM                                                                 (2 Adults or 1 Adult + 1 Child ) WINTER BB 01-10-16 30-04-2017 72 72
SUMMER BB 05.01.2017 30-09-2017 55 55