Four Seasons Hotel Amman 5*

Tarifele includ:

*Cazare cu mic dejun.

Hotelul este situat pe cel mai înalt punct din Amman și oferă camere de lux, cu vedere panoramică a orașului, piscină interioară și în aer liber, o sală de fitness, centru spa și un teren de squash. La spa vă puteți bucura de masaje, tratamente corporale, tratamente faciale sau manechiura pentru bărbați și femei. 

Toate apartamentele hotelului sunt dotate cu aer condiționat si amenajate în culori calde, fiecare cameră avand o baie privată și un TV cu ecran plat. Oaspeții se pot bucura de WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Vă puteți bucura de preparate rafinate în restaurantul Levant la Olea sau de vinurile sale unice, Foyer Lounge vă oferă mese ușoare și preparate internaționale sau Five Grill & Lounger restaurant care oferă băuturi răcoritoare la o terasă cu vedere spre Amman în timpul verii.

La Capitale este un local franțuzesc, care oferă clienților un mediu placut pentru a-și petreacă timpul, la un prânz de afaceri, cină cu familia sau prietenii ori pentru a savura o băutură la bar. La Capitale este un local vibrant, mereu pregătit pentru a găzdui amestecul eclectic de oaspeți care-și vor petrece timpul la hotel și nu numai.

Biroul de concierge Four Seasons poate organiza pentru dumneavoastră excursii locale sau vă poate oferi toate informațiile de care aveți nevoie în timpul sejurului în Amman.

Hotelul este situat la 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Queen Alia, iar Marea Moartă se află la 40 de minute de mers cu mașina. Parcare este oferită gratuit și dotată cu valet.

Four Seasons Hotel colajFour Seasons Hotel colaj3Four Seasons Hotel colaj2Four Seasons Hotel colaj1

Tip cameră Perioadă Preț/cameră
De la Până la Cameră Single Cameră Dublă
Standard Room 01.01.2017 31.12.2017 315 USD 356 USD
Deluxe Room 01.01.2017 31.12.2017 348 USD 391 USD
Premium Room 01.01.2017 31.10.2017 398 USD 439 USD

Tarifele pentru perioade mai mari de 1 nopte, tarifele pentru camere triple sau tarifele pentru copii se vor oferi la cerere!