Circuit Chile Santiago-Patagonia- Los Lagos 2018 4050 Usd

 • Destinatie:
 • Durata: 13 zile
 • Pret: 4,050
 • Tag-uri:

  Ziua 1: SANTIAGO  Sosire in aeroportul din Santiago .Transfer de la aeroport la hotelul din Santiago.Stabilim apoi sa facem un tur in centrul Cerro: incepem cu Santa Lucia unde orașul Santiago a fost fondat în 1541.Apoi vom merge la Plaza de Armas în Santiago, unde putem vedea Catedrala din Santiago, Municipalitatea, Mail și Muzeul […]

patagonia 11466-excursion-al-volcan-osorno  valparaiso-111062-la-magica-ruta-del-vino-en-valle-de-colchagua

Araucaria tree and Sierra Nevada in winter, Conguillio National Park

Araucaria tree and Sierra Nevada in winter, Conguillio National Park

Ziua 1: SANTIAGO 

Sosire in aeroportul din Santiago .Transfer de la aeroport la hotelul din Santiago.Stabilim apoi sa facem un tur in centrul Cerro: incepem cu Santa Lucia unde orașul Santiago a fost fondat în 1541.Apoi vom merge la Plaza de Armas în Santiago, unde putem vedea Catedrala din Santiago, Municipalitatea, Mail și Muzeul Național de Istorie. Vom vizita Cerro San Cristobal, în cazul în care vom vedea o vedere panoramica deosebita a lui Santiago.Masa de prânz in Piața Centrală. Apoi vom face o plimbare de-a lungul celor mai moderne sectoare ale capitalei, Providencia și Las Condes. Intoarcere la hotel.Noapte la hotel Atton El Bosque sau similar.

Ziua 2: SANTIAGO / CASABLANCA- VALPARAISO – VIÑA DEL MAR

Dupa micul dejun vom pleca spre Valea Casablanca, un loc cunoscut pentru podgoriile sale remarcabile și exportul de vin. Vom vizita podgorii si vom degusta vinuri alese.Apoi vom purcede catre Valparaiso localitate declarata Patrimoniu Mondial de către UNESCO, plina de case multicolore pe dealuri, parcuri și multe monumente naționale. Aici ne vom bucura de un prânz tipic și vom vizita una dintre atractiile sale-Plaza Sotomayor, piața civică importantă a orașului, situata de-a lungul una dintre principalele porturi din Chile.Vom urma traseul de-a lungul coastei pentru a ajunge la Vina del Mar, de asemenea, cunoscut sub numele de „The Garden City” datorită numeroaselor parcuri și grădini îngrijite.Ne vom caza la Sheraton Miramar sau similar.

Ziua 3: SANTIAGO / PUNTA ARENAS

 Dupa mic dejun vom face transferul catre aeroportul din Santiago unde vom zbura catre Punta Arenas. Transfer catre hotel Cape Horn Punta Arenas

Ziua 4: PUNTA ARENAS / PUERTO NATALES

Dupa mic dejun vom face un tur serviciu privat cu ghid de limba engleză. Vom vizita Plaza de Armas, Mirador del Cerro de la Cruz, strâmtoarea Costanera Magellan, străzile principale și bulevarde.Transfer Hotel Cape Horn Hotel Costaustralis în Puerto Natales

Ziua 5: PUERTO NATALES / GLACIARES BALMACEDA Y SERRANO / PUERTO NATALES

Plecare de la hotelul nostru din Puerto Natales pentru a merge la doc de unde vom lua vaporul catre ghetari. Înainte de amiază vom ajunge la ghețarul Balmaceda si apoi vom ajunge la Serrano Glacier, unde vom debarca si ne bucuram de plimbare.Dupa excursia pe jos vom vizita Estancia Perales unde ne vom bucura de un prânz tipic în zonă, optional.Dupa amiaza ne întoarcem navigand catre port. Apoi facem transfer la hotelul nostru în Puerto Natales.Peste noapte ne cazam la hotelul Costaustralis.

Ziua 6: PUERTO NATALES / TORRES DEL PAINE

Dupa micul dejun vom vizita Pestera Milodon si apoi vom face o vizita la Parcul National Torres del Paine, dupa care vom ajunge la hotel Rio Serrano.Pestera Milodon este formata din trei caverne și un conglomerat stâncos numit „Silla del Diablo”. Numele acestei pesteri este data dupa un mare erbivor disparut, din Pleistocenul târziu: The Milodon.

Ziua 7: TORRES DEL PAINE / NAVEGACION LAGO GREY /PUERTO NATALES

 Transfer la hotel Rio Serrano in zona Lago Grey.Avem incluse bilete la Torres del Paine National Park si vom naviga impreuna cu ghidul nostru de limba engleza catre ghetarul Grey unde vom vedea peretele frontal al acestuia.Masa de prânz la restaurantul hotelului, dupa care vom face transferul catre hotelul din Puerto Natales.Peste noapte la hotelul Costaustralis

Ziua 8: PUERTO NATALES / PUNTA ARENAS / PUERTO MONTT / PUERTO VARAS

Plecare de la hotel din Puerto Natales catre aeroport pentru zbor catre Punta Arenas (3 ore).Sosire în Puerto Montt. Recepția și transferul către Puerto Varas.

Noapte Hotel în Lake Cabine

Ziua 9: PUERTO VARAS /PEULLA / PUERTO VARAS 

Plecare de la hotel spre cascada Petrohué, apoi timp de aproape două ore vom naviga pe lacul All Saints, admiram vulcanul Osorno. În Peulla nu se poate pierde ocazia de a face unele dintre excursiile de turism de aventură, cum ar călărie, excursii de pescuit, plimbari cu barca cu jet și 4×4 safari oferite în acest paradis al naturii.

Dupa masa de prânz în hotelul Natura ne vom intoarce in Puerto Varas.

Noapte Hotel în Lake Cabine

Ziua 10: PUERTO VARAS /VOLCAN OSORNO Y FRUTILLAR / PUERTO VARAS 

Dupa micul dejun vom pleca catre Frutillar și vulcanul Osorno. Pentru a ajunge la Osorno este necesar să se traverseze malul vestic al lacului Llanquihue.

Apoi ne vom intoarce la Puerto Varas si vom petrece noapte în Lake Cabine.

Ziua 11: PUERTO VARAS /PUERTO MONTT /SANTIAGO / COLCHAGUA 

Plecare de la hotel și transfer la Puerto Montt pentru a lua zborul spre Santiago de Chile. Apoi de la aeroport ne vom indrepta spre valea vinului Colchagua (traseu de 3 ore) Vom vizita zona viticola Casa Silva cu un tur prin podgorii și degustare de vin. Transfer la un hotel din Santa Cruz.

Noapte la Santa Cruz Plaza Hotel.

Ziua 12: COLCHAGUA

Plecare de la hotel pentru a vizita Muzeul Colchagua. Situat la câțiva pași de hotel, o vizita la acest muzeu este o călătorie spre originile de la începutul vieții în urmă cu 400 de milioane de ani până la modernitatea secolului XX.Apoi vom face o vizita pana la renumita podgorie Lapostolle Clos Apalta. Vom face un tur și o degustare de vinuri. Ne vom plimba catre muntii vinariei si vom lua pranzul acolo.Spre seara ne vom intoarce la hotel

Ziua 13: COLCHAGUA  / SANTA RITA / AEROPUERTO SANTIAGO

Plecare de la hotel spre Santiago. Pe drum, vom lua un mic ocol pentru a vizita renumita fabrica de vin Santa Rita, facem un tur si o degustare de vin. Apoi vom lua masa de prânz la un restaurant situat în clădirea principală a viei.

Transfer la aeroportul din Santiago pentru zborul de intoarcere in tara.

 

Hoteluri:

Santiago: Hotel Atton El Bosque – 4*

Viña del Mar : Hotel Sheraton Miramar

Punta Arenas : Hotel Cabo de Hornos

Puerto Natales : Hotel Costaustralis

Torres del Paine : Hotel Rio Serrano

Puerto Varas: Hotel Cabañas del Lago – 4*

Santa Cruz : Hotel Santa Cruz Plaza

Sunt incluse:

 • Serviciile private cu ghid local engleză / spaniolă
 • Cazare la hotelurile cu mic dejun inclus, loc in camera dubla
 • Intrările în locurile incluse in program
 • Mesele și degustări incluse in program
 • Zborurile interne

Nu sunt incluse:

 • Zbor BUH – SCL – BUH
 • Extras de la hotel cum ar fi room service, spalatorie, apeluri telefonice locale, etc.
 • Check-in devreme / check-out târziu